Bilservice i Oslo

Det meste innen vedlikehold, service og reparasjon av bil

Bestill time

Våre bilservicetjenester

  EU-kontroll

Tid for EU-kontroll? Vi kontrollerer at bilen er i forskriftsmessig og forsvarlig stand for ferdsel på europeisk vei.

  Bremser

Trenger bremsene på bilen en justering? Vi justerer og/eller skifter bremser på din bil, og sørger for at du trygt kan ferdes videre på veien.

  Oljer og oljeskift

Vi smører motoren med olje som beskytter, reduserer drivstofforbruket og forbedrer ytelsen. Vi selger også olje, dersom du ønsker å gjøre jobben selv.

  Eksossystem

Et slitt eller ødelagt eksossystem er både skadelig for miljøet og skape slitsomt støy i bilen. Vi utfører service av ditt eksossystem.

  Hjulstilling

Opplever du at bilen trekker til siden når du kjører? Det skyldes sannsynligvis feil hjulstilling. Ved en hjulstilling forsikrer vi oss om at bilens hjul har optimal innstilling, slik at du får en tryggere og mer komfortabel kjøreopplevelse.

  Registerreimskift

Det er viktig å skifte registerreim fra tid til annen. Dette for å unngå at registerreimen overbelastes og ryker. Registerreimskifte krever høy fagkunnskap og spesialverktøy. Heldigvis har vi begge deler.

  Bilbatterier

Sliter du ofte med å få start på bilen etter den har stått en stund? Da kan det være på tide å bytte bilbatteri. Vi skifter dine bilbatterier raskt og rimelig.

  AC-service

Bakterier, støv og mugg fester seg gjerne til bilens AC-system. Service av bilens klimaanlegg er viktig for å opprettholde et sunt og friskt klima i bilen.

  Dekkservice og dekkhotell

På tide å skifte til sommerdekk eller vinterdekk? Vi gjør gjerne jobben for deg! Nyt en kopp kaffe mens du venter. Vi lagrer gjerne dine dekk i vårt dekkhotell til det er på tide å skifte igjen.

  Generator/dynamo

Trenger du å skifte generator på bilen? Dette er en enkel sak, og vi gjør det gjerne for deg.

  Støtdemper

Støtdempere som ikke fungerer optimalt kan føre til slitasje og skader på bilen, samt en mindre behagelig kjøreopplevelse. Vi utfører service på dine støtdempere.

  Bilglass

Har du en sprekk i frontruta, en steinsprutskade i bakruta eller et ripete sidevindu? Uansett hva problemet er — vi fikser det! Vi både reparerer og bytter bilglass for deg.

  Spotlakkering

Har bilen fått seg en ripe i lakken? Da er spotlakkering et smart og rimelig alternativ til vanlig lakkering. Vi reparerer kun det skadde området på bilen. Resultatet er fantastisk.

  Hengerfeste

Vi monterer hengerfeste på din bil. Ønsker du å fjerne et hengerfeste du allerede har, hjelper vi deg gjerne med dette også.

  Salg av bilutstyr

I vårt verksted finner du et spennende utvalg av forskjellig utstyr til din bil. Spør oss gjerne om våre profesjonelle råd.